Notaris Tatiana BUDO
NOTARIS

Tatiana Budo


Tatiana Budo is geboren en getogen in Sint-Truiden. Zij is gedreven in de notariële materie en vindt een proactieve, kwaliteitsvolle en vlotte adviesverlening erg belangrijk.

Zij heeft gestudeerd aan de Uhasselt en KULeuven. Bovendien heeft zij academisch ook ervaring opgedaan als praktijkassistente binnen het domein van familierecht aan de KULeuven.

Zij is tot kandidaat-notaris benoemd in 2020. Daarna heeft zij anderhalfjaar ervaring opgedaan als notaris-plaatsvervanger te Maasmechelen.

In augustus 2022 kwam de kers op de taart: zij werd benoemd als notaris-titularis te Sint-Truiden, in opvolging van notaris Franz Aumann. Sindsdien richt zij haar volledige aandacht op haar notariskantoor te Sint-Truiden.

Bovendien is zij ook erkend bemiddelaar.

tatiana.budo@notarisbudo.be

Ine Thewis

Notarieel juriste

Ine studeerde af als master in de Rechten aan de UHasselt, waarna zij naar Leuven trok om de Master in het Notariaat te behalen. Zij studeerde af in 2023 en is sindsdien werkzaam bij notaris Budo.

Ine is een leergierige en gedreven medewerker.

Zij stelt de vlotte afhandeling van een dossier voorop en hecht daarnaast veel belang aan vriendelijkheid en een aangename samenwerking met collega’s en cliënten.

Zij krijgt de kans om zich te ontfermen over alle soorten dossiers en helpt u graag verder met al uw vragen.

ine.thewis@notarisbudo.be